Αρχική Σελίδα

Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Το ράφι Jiabao Foshan που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ, που καθιερώθηκε το 1988 είναι με τη μεγάλη κλίμακα, την ισχυρή δυνατότητα, το περιεκτικό διοικητικό σύστημα, τις προηγμένες εγκαταστάσεις και την τεχνική.

 

Είμαστε ειδικευμένοι στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση των ραφιών δεδομένου ότι έχουμε διάφορες ομάδες των επαγγελματικών τεχνικών, των αντιπροσώπων πωλήσεων και των διοικητών. Είμαστε αυστηροί με το προσωπικό, την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο για ολόκληρη τη διαδικασία, από την επιλογή του υλικού στην παράδοση των αγαθών.

 

Υιοθετούμε την καλή σκόνη και την προηγμένη αυτόματη γραμμή παραγωγής για το τέρμα. Λόγω της καλής ποιότητας και της φήμης μας, μέχρι στιγμής κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και την πεποίθηση πολλών πελατών για ένα μακροπρόθεσμο. Η επιχείρησή μας στοχεύει να αναπτυχθεί βαθμιαία κάτω από την κύρια έννοια «ποιότητα για την επιβίωση, ειλικρίνεια για να αναπτυχθεί».

 

 

Με περίπου την ανάπτυξη 20 ετών, τα προϊόντα μας είναι όλο και περισσότερο διαφοροποιημένα. Αυτή τη στιγμή τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν το light-duty ράφι αποθήκευσης, το ράφι υπεραγορών, το ράφι παντοπωλείων, το ράφι του CD, το ράφι βιβλίων, το βαρέων καθηκόντων ράφι αποθήκευσης, lofting τα ράφια, τα ράφια διαδρόμων, το κλουβί αποθήκευσης, το καροτσάκι αγορών, το κάρρο προώθησης, το μετρητή μετρητών και μια σειρά εγκαταστάσεων υπεραγορών. Τα προϊόντα μας είναι δημοφιλή και στο σπίτι και στο κατάστρωμα, και απολαμβάνοντας την καλή φήμη μεταξύ των κλικών.

 

Είμαστε σημαντικοί, δεδομένου ότι είμαστε επαγγελματικοί. Να τινάξει τα χέρια με Jiabao πρόκειται να είσαι φίλοι για πάντα.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το ράφι Jiabao Foshan που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ, που καθιερώθηκε το 1988 είναι με τη μεγάλη κλίμακα, την ισχυρή δυνατότητα, το περιεκτικό διοικητικό σύστημα, τις προηγμένες εγκαταστάσεις και την τεχνική. 

 

Από τη μικρής κλίμακας αποθήκη εμπορευμάτων και την παραγωγή το εργαστήριο κινήθηκε προς την εθνική βιομηχανική ζώνη υψηλής και νέας τεχνολογίας - βιομηχανική ζώνη Jili. Υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα και η επιχειρησιακή φιλοσοφία καλής πίστης είναι το ίδρυμα της κλίμακας παραγωγής επιχείρησής μας επεκτείνονται ακατάπαυστα.

 

Μέσω της επιχείρησής μας η σκληρή δουλειά όλου του προσωπικού και η πολιτική διόρθωσης ηγετών επιχείρησης, πάνω από 50 έμποροι έχουν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τη συντήρηση άνω των 10 ετών σχέσης συνεργασίας με μας. Ευχαριστήστε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους.

 

 

Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd. Foshan Jiabao Shelf Manufacturing Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : JIEBAO

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1219512-152440

Ιδρύθηκε Έτος : 1988

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Contact Us: 0086-13790037161

Email Us: iris@jiabaoshelves.com

Contact Person: Ms Iris Chan

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Μεσαίας ισχύος ράφι χάλυβα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μεσαίας ισχύος ράφι χάλυβα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μεσαίας ισχύος ράφι χάλυβα για τις πωλήσεις